Montag, 20. Mai 2013

Valentina Llapri Plaku: PO VJEN VERA

Zana dhe Fatosi!.

Zana dhe Fatosi, sec po luajne me top,
Zana me dy bishta dhe Tosi veshur me golf.
hidh e prit topin , po kenaqen shume
Zana me Fatosin , djerset u shkojne lume.

Tosi flokeperpjeti eshte pak I shendoshe,
eshte bere gjithe djerse , vetem ta shikosh.
sot eshte dite e bukur dhe ata vec luajne
te fusha e blerte, topin presin gjuajne.
 
 


Suela

 Kjo Suele e vogel,
shtrire mbi lendine,
eshte pak e menduar,
ndersa veshtron nje trendafil.

 kush ta kete keputur?!
trendafilin valle??
mendonte kjo Suela
e petalet mblidhte ngadale..
 


Po vjen Vera

 Po vjen vera o femije,
plot arome dhe kenaqesi,
deti I bukur po ju pret,
tak-tak-tak vera troket.

 

 

Keine Kommentare:

Kommentar posten