Donnerstag, 30. Oktober 2014

Agim Gashi - Kur më erdhi xhaxhi


KUR MË ERDHI XHAXHI

Unë e vogla Sara,
E mbushur plot gëzim,
Jam bija e gashëve
Mbesa e xhaxhit Agim.
 


Kur më erdhi xhaxhi
Hangrëm fik e arra, 

I ulësha në prehër
E ai më tregonte prralla.


O sa do të doja xhaxhin 
Ta kisha pranë çdo ditë,
Do të më shtohej buzgjeshja
Shpejt - shpejt kisha për t'u rritë!

Por ai prapë do të ikë
Larg - larg në mërgim,
E mua sërish do t'më mungojnë 
Përrallat dhe prehëri i xhaxhit Agim. 

30.10.2014

Keine Kommentare:

Kommentar posten