Mittwoch, 17. Januar 2018

Rizah Sheqiri - Kryeredaktor i Revistës "Bukureza"


Të dashur fëmijë

mirë se erdhët në në Revistën "Bukureza"

dhe në "Radio Liria" - Emisionin "Fëmijët e Lirisë"!


Rizah Sheqiri,  kryeredaktor


Keine Kommentare:

Kommentar posten