Sonntag, 28. April 2013

Alexandra Adami: AH KJO KOLLA

 
 
AH KJO KOLLA

Duke qare gjumi me zuri
dhe ne enderr shpejt me vuri.
Pashe se is...ha nje princesh,
me te mira shume pereth.

Pashe se isha une borbardha
veshur ngjeshur me te bardha,
dhe ne fund kjo endrra ime
zhduku vuajtje dhe vajtime.

Mbreteresh pashe se isha
cfare te doja prane kisha.
S'kisha frik nga asnje gje,,
keq s'me bente dot asnje..

Ohh ,,nje koll e ftoht me zgjoje,
cepi i syrit sec lotoj,,
Ku eshte endrra,vall ku shkoj ??
Ahh kjo kolla pse me zgjoj .....

Keine Kommentare:

Kommentar posten