Montag, 25. Juni 2012

Redona Alshiqi: MAMI IM


 MAMI IM

Mamin tim shumë e dua,
dhe ajo më do mua,
ç' do herë më përkëdhel
sa herë që jam pranë.

Ajo është shumë e dashur
dhe është zemërgjërë,
që gjithëmonë i qesh buza
kur unë mire mësoj.

Ajo është si vera e mirë,
që shëndritë në natyrë,
dhe unë vetëm n’ate mendoj
se ajo është mami im.
 
 
Shkruar nga Redona Alshiqi
Otto Glöckschule VS 12 kl. 3b
Përgatiti për publikim: Izri Rexha

Keine Kommentare:

Kommentar posten